DFX kr 9800

Pris kr  9800  Ny uåpnet selges for kr 6000

Min personlige favorittsøker, sikkert fordi jeg kjenner den svært godt

Den har ikke vært i produksjon på et par år. Men White kan igjen levere den etter påtrykk fra mange

DFX var tidligere toppmodellen (før Spectra V3 kom) og er fortsatt like bra. Den er enkel i bruk og samtidig svært avansert. Den er enkel å lære seg på en avansert måte, samtidig som du vil vokse med den gjennom flere år. «En bestselger»

Whites DFX er en metallsøker for den kresne. I tillegg er den fantastisk enkel i bruk med tydelige menyer og justeringer. Den har flere forhåndsinnstilte programmer som du også kan justere – og til og med lagre med dine egne navn. Dybdemåleren er meget bra.  Vekt og balanse i søkeren er verdsatt av alle brukerne.
Det er så mye å fortelle om DFX og her blir plassen for liten. Er du nysgjerrig på det beste, er det bare hyggelig om du ringer for en prat. Det er en grunn til at DFXhar solgt meget, meget bra siden den kom på markedet.
Søkeplatene (du kan kjøpe flere varianter som ekstrautstyr) fungerer optimalt.
Ring meg gjerne for flere detaljer og en hyggelig prat. Selv om det følger med norsk bruksanvisning og søkeren er enkel å lære seg, tilbyr jeg gratis opplæringskurs om geografia stemmer. Det finnes jo en mengde tips som du aldri vil finne i ei brosjyre eller bruksanvisning.

Displayet gir deg masser av informasjon for om du skal grave eller ikke. I displayet ved siden av, vil du finne alt du trenger av opplysninger—alt i et tydelig og  enkelt menysystem. Du skiller metaller fra hverandre med lyd, med patenterte søylediagrammer og med sifre. Ladbart batterisystem. Vanntette søkeplater og regntett søker..
Det er en fornøyelse å demonstrere DFX for nye brukere. De blir overrasket over søkerens muligheter og ikke minst hvor lett den er å lære seg.

DFX har et meget bra display med rask responstid.

Seks filtre for optimal justering i forhold til mineralisering i bakken, automatisk eller manuelt

Manuell jusering av svingehastighet for å tilpasses deg og grunnforholda på stedet 

Avvisning av Hot Rocks (mineralholdige steiner)

Automatisk grunnbalansering

Vanntette søkeplater

Ladbart batterisytem    …og mye, mye mer

Jeg legger all min erfaring i det enkle uttrykket: Vil du ha det beste, satser du på Whites DFX.
Jeg kan forsikre deg om at du vil få mange spennende opplevelser.

DFX på oppdrag dypt inne i Oseberghaugen. Det var for dypt å gå ned i sjakta.